Over boon beton

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 1 augustus 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Hèt sterke punt van boon beton ligt namelijk bij het ontzorgen van de aannemers in de GWW-branche. Daar waar veel tijd gaat zitten in het inkopen van materialen en ervoor zorgen dat het op tijd op de werkplek komt neemt boon beton deze taak graag op zich. Op deze manier krijgt u als aannemer zelf meer tijd voor daar waar u zelf goed in bent. We kunnen hier dan spreken van een win/win situatie.

Hèt sterke punt van Boon Beton ligt bij het ontzorgen van de aannemers in de GWW-branche.

In 1991 kwam Ronald in dienst bij v.d. Bosch Beton in Almelo en heeft bijna alle facetten van het bedrijf doorlopen. Van productiemedewerker via voorman en productieleider tot bedrijfsleider op de fabriek in Vriezenveen. In 2006 maakte hij een “carrièreswitch” door van de productiezijde van het bedrijf door te gaan als hoofd verkoop binnendienst op het hoofdkantoor in Almelo.

In totaal is hij ruim 28 jaar werkzaam geweest bij v.d. Bosch Beton en is hij met deze werkervaring klaar voor zijn eigen onderneming. Omdat hij door de jaren heen zeer veel productkennis heeft op gedaan en hij daarbij ook de markt heel goed kent was de keuze om door te gaan als zelfstandig ondernemer in deze branche dan ook niet heel moeilijk.

Wilt u gebruik maken van de diensten van boon beton? Neem contact op of maak een afspraak.


Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN