Terrastegels

Naast betonstenen en straatbakstenen heeft boon beton ook een ruim assortiment aan terrastegels. Standaard betontegels, keramische tegels of Oud Hollandse tegels. U noemt het maar op of boon beton kan het u wel aanbieden. Hieronder een greep uit het assortiment.

Terrastegels Jenika

Voor een mooie tegel tegen een relatief lage prijs hebben we de Jenika-serie. Een nette betontegel 60x60x4,4 cm. met toplaag welke is geïmpregneerd. Deze tegels zijn leverbaar in antraciet, grijs/antraciet en bruin genuanceerd.

Vraag direct een offerte aan

 

Marlux tegels

Andere merken welke boon beton in het assortiment heeft zijn Marlux tegels. Klik hier voor het uitgebreide programma van Marlux. Prijsaanvraag voor de Marluxtegels via de contactpagina.

MBI tegels

Een andere serie welke boon beton in het assortiment heeft zijn de tegels van MBI. Klik hier voor het uitgebreide programma van MBI. Prijsaanvraag via contactpagina.

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN