Straatbakstenen

De serie straatbakstenen van boon beton bestaat uit veelal drie formaten. Waalformaat, dikformaat en keiformaat. Deze gebakken klinkers zijn uiteraard, als het om kleuren en soorten gaat, in vele varianten te verkrijgen. Bezand, onbezand, rood, roodbruin, zwart of geel. Noem het maar op en boon beton kan u de gewenste baksteen altijd aanbieden.

Strada gebakken waalformaat

Met Strada gebakken waalformaten levert boon beton een viertal prachtige gebakken klinkers. Uit voorraad en gewoon per vierkante meter.

Vraag direct een offerte aan

Compleet assortiment

Uiteraard levert boon beton ook andere formaten en uitvoeringen straatbakstenen. Bent u op zoek naar platkeiformaat, dikformaat, getrommelde stenen of een andere specifieke uitvoering? Bel of mail boon beton want wij kunnen u zonder twijfel een goede aanbieding doen.

Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met Ronald op en geef uw wensen door voor een scherpe prijs en levertijd.

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN