Betonplaten en split in Zuidoostbeemster

Betonplaten en split in Zuidoostbeemster

Door de betonplaten 200x100x12 van boon beton te combineren met split werd in Zuidoostbeemster een wel erg mooie oprit gecreëerd. De esthetische platen van boon beton zijn niet alleen sterk, maar ook onderhoudsvriendelijk en mooi. Ze lenen zich daarmee ook voor bij de particuliere woning of andere terreinen die een mooie uitstraling moeten hebben. Een groot voordeel ten opzichte van traditionele industrieplaten. Deze oprit in Zuidoostbeemster is dus prima geschikt voor een bestelbus of wat zwaardere (elektrische) auto en denkt aan het klimaat: hemelwater wordt ter plaatse geïnfiltreerd. Een fijne gedachte.

Naast deze betonplaat 200x100x12 levert boon beton esthetische betonplaten in andere formaten. In rood, zwart of grijs. Vraag ons om de scherpste prijs voor uw project.


Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN