Betonstraatstenen

Betonstaatstenen worden door boon beton in allerlei soorten, maatvoeringen en kleuren geleverd. Denk aan betonstenen met een eenvoudige gesloten deklaag of aan mooi uitgewassen klinkers in diverse kleuren.

Afhankelijk van de toepassing kan boon beton een passende steen aanbieden. Denk aan sierbestrating, trottoirs of pleinen. Ook voor zwaarder (industrieel) verkeer kunt u bij boon beton terecht.

Assortiment

Keiformaat
Dikformaat
Waalformaat
Dubbelklinkers
Dubbel-dubbelklinkers
Verbandstenen H-profiel
Sinusprofielstenen
Overige formaten op aanvraag

Bijna alle betonstraatstenen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals onder andere standaard gesloten deklaag, kleurvaste deklaag, structuur deklaag en uitgewassen deklaag. Tevens is de keuze groot in de te leveren kleuren. Niet alleen in standaard kleuren als grijs, rood, heide, zwart en geel. Ook zijn er genuanceerde kleuren of mixen van kleuren mogelijk. Vraag er naar bij Ronald!

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN