Opsluitbanden en trottoirbanden

Opzoek naar de juiste opsluitbanden of trottoirbanden bij boon beton? U zult ongetwijfeld dat vinden wat u nodig heeft. Er bestaat een grote diversiteit in betonbanden. Maar ook alle denkbare hulpstukken zijn te bestellen bij boon beton. Bochten, hoekstukken, inritverloopbanden, profielbanden, stootbanden, middengeleidebanden, puntstukken of noem het maar op; boon beton kan het u aanbieden.

Opsluitbanden en gazonbanden

Het assortiment opsluitbanden van boon beton bestaat uit de standaardmaten zoals 5×15 en 10×20 banden, maar wij kunnen ook grotere en bijzondere maatvoeringen leveren. Allemaal in verschillende kleuren, afwerkingen en met benodigde hulpstukken. Op zoek naar opsluitbanden? Vraag een offerte aan bij Ronald.

Direct een scherpe offerte voor betonbanden aanvragen

Trottoirbanden

boob beton levert niet alleen gangbare profielen zoals 13/15×25, 18/20×25 en RWS25 maar weet ook de bijzondere en grotere maatvoeringen te leveren, waardoor we met gerust hart kunnen zeggen: als wij het niet kunnen leveren, dan bestaat het profiel waarschijnlijk niet. Op zoek naar trottoirbanden, inclusief hulpstukken en diverse kleurmogelijkheden?

Scheidings- en middengeleidebanden

Niet alleen opsluit- en trottoirbanden behoren tot ons assortiment. Ook voor scheidingsbanden, stootbanden, middengeleidebanden, rijwielpadbanden, oploopbanden en projectbanden bent u bij boon beton aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding.

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN