Kleine betonplaten

Op zoek naar kleine, handzame, betonplaten? Bij boon beton vindt u wat u zoekt. Met betonplaten 120x80x12 cm verhardt u snel uw bedrijfsterrein of erf. Deze betonplaten zijn door het formaat en gewicht gemakkelijk en snel (zelf) mechanisch te leggen op een goed geprepareerd zandbed. Door hun formaat hebben ze geen transportwapening nodig. Bij voldoende stevige ondergrond zijn ze toch bestand tegen aslasten tot 12 ton.

Snel leverbaar door heel Nederland: vraag direct een scherpe prijs aan.

Eenvoudig te verwerken
Mechanisch leggen kan eenvoudig met behulp van haken of een legschaar. Door de afstandhouders en facetranden kunnen de platen splintervrij tegen elkaar worden gelegd. De kleinere platen hebben twee sparingen voor een gemakkelijke verwerking met behulp van een legschaar of haken.

Beschikbaarheid, toepassing en technische data
Een kleine betonplaat is zeer geschikt voor (tijdelijke) verharding van kavelwegen, koepaden, erfverharding, kuil- en sleufsilo’s, landbouwschuren en loodse, industrieterreinen, industriehallen en -magazijnen. Uiteraard heeft boon beton nog veel meer soorten vloerplaten in haar assortiment.

Afmetingen 120×80 cm, dikte 12 cm
Gewicht 270 kg/st
Oppervlakte 0,96 m²
Druksterkte 45 N/mm²
Kwaliteit handelskwaliteit
Wapening ongewapend
Verkeersklasse VOSB 30
Toelaatbare aslast vrachtauto 12 ton / heftruck op luchtbanden 10,5 ton

Bestellen / aanvragen

Snel leverbaar door heel Nederland: vraag direct een scherpe prijs aan. Franco zonder vrachtkosten bij volle vracht van 119 stuks, maar ook bij kleinere aantallen maakt Ronald een scherpe aanbieding. Prijs is vanaf € 22,50 per stuk excl btw, afhankelijk van aantal en afstand.

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN