Grasbetontegels

Voor het juiste advies over het gebruik van grasbetontegels bent u bij boon beton op het goede adres. Grasbetontegels worden al een tijd niet meer alleen gebruikt als bermverharding. Steeds vaker kom je grastegels ook tegen als verharding op een parkeerplaats of op bijvoorbeeld taluds onder een viaduct. Groot voordeel: de verharding blijft groen, is waterdoorlatend en sterk. Grasbetontegels, ook wel bermtegels genoemd, zijn te verkrijgen in meer dan vijfentwintig soorten.

Assortiment

40 x 60 x 10
40 x 60 x 12
40 x 60 x 15
40 x 40 x 12
37,5 x 63,5 x 15

Bovenstaande soorten grasbeton zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Denk hierbij aan bovenzijde genokt of in een vlakke variant, vlakke kant en korte of lange zijde, met of zonder hol/dol aansluiting en sleuven in lengte of dwarsrichting. U noemt het maar op, boon beton heeft er een oplossing voor. Ook voor duurzame versie of in een andere kleur kunt u bij boon beton terecht.
Voor de standaard tegels gaat u naar Betontegels

Vragen over grasbetontegels? Mail of bel met boon beton! 

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN