Betontegels

Ben je op zoek naar betontegels van de hoogste kwaliteit? Zoek niet verder! Bij Boon Beton hebben we niet alleen de meest duurzame betontegels in ons assortiment, maar we bieden jou ook de expertise en service die je nodig hebt. Als dé specialist op het gebied van betonproducten begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om aannemers in de GWW-branche te ontzorgen. Laat ons helpen bij het realiseren van je projecten met betontegels van Boon Beton. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze betontegels en maak jouw bouwproject tot een succes met Boon Beton!

 

Assortiment

 • 20×20
 • 20×30
 • 15×30
 • 30×30
 • 40×60
 • 25×50
 • 50×50
 • 60×60
 • 40×80
 • 80×80
 • 100×100
 • Zeskanttegels 30x26x15 (8 en 10 cm)
 • Karteltegels 30 x 30
 • Visbektegels 30 x 30

Bovenstaande tegels zijn in diverse diktes en kleuren leverbaar.

 

Betontegels: de duurzame keuze voor diverse toepassingen

Bij Boon Beton geloven we dat betontegels veel meer zijn dan alleen maar bouwmaterialen. Ze zijn de hoeksteen van prachtige straatbeelden, gezellige terrassen, en duurzame schoolpleinen. Onze betontegels vinden hun toepassing in talloze omgevingen, van stedelijke pleinen tot sfeervolle parken. Met de betontegels van Boon Beton kun je de meest diverse ontwerpen realiseren. Ontdek onze producten en transformeer je buitenruimtes met de betontegels van Boon Beton.

 

Ontdek de veelzijdigheid van onze betontegels

Bij Boon Beton begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om betontegels. Of je nu op zoek bent naar betontegels met specifieke afmetingen, variërende diktes of zelfs aangepaste kleuropties, wij hebben het allemaal. Onze betontegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor uw project. Laat ons helpen de juiste keuze te maken en jouw project tot in de puntjes te verzorgen met onze uitgebreide selectie betontegels. Staat de gewenste maatvoering er niet bij? Bel of mail met Boon Beton, op elke vraag is er een passend antwoord.

 

Boon Beton: uw betrouwbare specialist in betontegels

Boon Beton, opgericht door Ronald Boon en actief als zelfstandige onderneming sinds 2019 in de GWW-branche, is dé specialist op het gebied van betontegels. Boon Beton onderscheidt zich door zijn diepgaande productkennis, transparantie en een ongekende snelheid in handelen. Wij begrijpen betonproducten als geen ander, en deze expertise stelt ons in staat om jou te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen voor jouw project. Kies voor Boon Beton en ervaar de voordelen van werken met een betrouwbare specialist die je project naar een hoger niveau tilt met hoogwaardige betontegels.

 

Betontegels nodig? Neem contact op met Boon Beton!

Ben je op zoek naar hoogwaardige betontegels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen, offerteaanvragen of om te bespreken hoe wij uw project kunnen ondersteunen. Je kunt ons bereiken via telefoon op 06 53 70 93 47, per e-mail op ronald@boonbeton.nl, of door ons contactformulier in te vullen op onze website. Samen maken we je project werkelijkheid met de betontegels van Boon Beton! Ook speciale tegels worden door Boon Beton aangeboden zoals; goottegels, gitruittegels, gidslijntegels, waarschuwingsmarkeringstegels, boombeluchtingstegels en nokkenopsluittegels. 

Vraag direct uw offerte aan!

Bel of mail Ronald

Als boon beton het niet kan leveren, is het waarschijnlijk niet te koop.
Hieronder ziet een selectie uit ons assortiment. Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met Ronald op.


Inspiratie of een concrete oplossing nodig?

Neem snel contact op met boon beton en we gaan op zoek naar uw product met de beste prijs en levertijd.

BOON BETON BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE INFRA

boon beton is het bedrijf van Ronald Boon en sinds 2019 actief als zelfstandige onderneming in de GWW-branche. boon beton onderscheidt zich door zijn productkennis, transparantie en snelheid in handelen. Als boon beton het u niet kan aanbieden is het waarschijnlijk ook niet te koop.

Lees meer

logo-ico

PROJECTEN