• snelle service
  • groot assortiment
  • scherpe prijs en kwaliteit

Betonplaat 100x50x12 cm grijs

 100,00

Deze betonplaten voor terras en oprit hebben de perfecte harmonie tussen functionaliteit en schoonheid. Speciaal ontworpen voor terrassen, erven en opritten, biedt deze betonplaat de ideale combinatie van duurzaamheid en esthetiek.

Ze zijn eenvoudig te leggen en vereisen minimaal onderhoud. Bovendien hebben ze geen hijsvoorzieningen (uitsparingen) en is het oppervlak nagenoeg egaal, waardoor ze beter bestand zijn tegen zaken als groenalg, mos en bladresten. Leverbaar in verschillende kleuren en maten.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Met de terras- en opritplaten voorziet boon beton in de behoefte aan een stoere uitstraling met industriële look. De platen zijn niet behandeld met coatings of impregneermiddelen en kunnen tegen een stootje. Past een stoere uitstraling bij jouw project? Dan is deze esthetische betonplaat iets voor jou. Meer over de kwaliteit en kenmerken van onze producten.

We leveren niet alleen 100x50x12 platen, maar nog veel meer afmetingen. Staat jouw maat of wens er toch niet tussen? Bel Ronald en vraag naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Gewicht 143 kg
Afmetingen 100 × 50 × 12 cm
Kleur

grijs

Afwerking

glad

Kwaliteit

C55/67

Milieuklasse

XA3

Toelaatbare aslast

5 ton, 13 ton, 16 ton, geen verkeer (ongewapend)

Eenheid

stuks

Verwerking

d.m.v. vacuümklem

Soort

terras- en opritplaat