• snelle service
  • groot assortiment
  • scherpe prijs en kwaliteit

Stapelblok 120x80x80 vlak met lepelgaten

 100,00

Voor het eenvoudig maken van scheidingswanden of voorraadvakken heeft Boon Beton stapelblokken in het assortiment. Deze stapelblokken worden ook wel betonnen legoblokken, mammoetblokken of megablokken genoemd. Zoals we vroeger met Lego® speelden, zijn ook deze blokken weer te herplaatsen in andere vormen en eventueel uit te breiden met nieuwe stapelblokken.

Dit betonblok is 120x80x80 maar we hebben veel meer afmetingen. Meer weten over de stapelblokken of betonnen legoblokken? Lees het hieronder of neem contact met ons op!

Beschrijving

Betonnen stapelblokken van A-kwaliteit

Wil je graag scheidingswanden maken met behulp van betonnen stapelblokken, bijvoorbeeld om een terreinafscheiding, opslagvak of keerwand te creëren? Dan zijn de legoblokken van beton de perfecte oplossing! Door de noppen aan de bovenkant van de stapelblokken en de uitsparingen aan de onderkant kun je heel gemakkelijk een muur maken, simpelweg door de betonnen legoblokken op elkaar te stapelen. Deze blokken worden van hoge kwaliteit beton gemaakt, zodat je de stabiele betonwand krijgt, precies zoals jij voor ogen hebt!

Extra informatie

Gewicht 1612 kg
Afmetingen 120 × 80 × 80 cm
Kleur

grijs

Afwerking

vlakke bovenzijde

Eenheid

stuks

Verwerking

geplaatst vanaf de vrachtwagen, met lepelgaten t.b.v. heftruck

Soort

stapelblok 80-serie