• snelle service
  • groot assortiment
  • scherpe prijs en kwaliteit

Industrieplaat 200x100x14 cm grijs, aslast 20 ton

 22,95

Op zoek naar bedrijfsvloerplaten? Het assortiment van boon beton is groot. Naast de bekende Stelcon platen leveren wij ook andere maatvoeringen. Ideaal om een bedrijfsterrein, erf, industrieterrein of toegangsweg te verharden. Naast nieuwe platen levert boon beton ook gebruikte platen.

Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar betonplaten die jouw bedrijfsterrein snel en efficiënt kunnen verharden? Zoek niet verder! Bij Boon Beton hebben we precies wat je nodig hebt. Onze industrieplaten zijn ideaal voor de (tijdelijke) erfverharding, kuil- en sleufsilo’s, loodsen, industrieterreinen, industriehallen en nog veel meer. Wij leveren betonplaten voor 15 ton of 20 ton aslast, met en zonder hijsgaten, met en zonder hoeklijn. Qua oppervlak leveren we gladde platen, maar ook stroeve.

Naast dit formaat levert Boon Beton nog veel meer maten. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ontzorgen en je project tot een succes kunnen maken!

Boon Beton: de specialist op het gebied van beton

Boon Beton is niet alleen dé specialist als het gaat om betonplaten, maar Boon Beton is de expert in alle betonproducten. Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen we als geen ander de unieke eisen en uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. We bieden oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Met Boon Beton heb je een partner die niet alleen betrouwbaarheid en duurzaamheid garandeert, maar ook de knowhow heeft om jouw project tot een succes te maken. Kies voor Boon Beton en ervaar de meerwaarde van samenwerken met de specialist in betonproducten.

Betonplaten bestellen? Ga naar Boon Beton!

Wil je betonplaten kopen die perfect aansluiten op jouw projectbehoeften? Aarzel dan niet en schakel Boon Beton in! Met ons uitgebreide assortiment, flexibele aanpassingsmogelijkheden en ongeëvenaarde expertise in betonproducten zijn wij jouw betrouwbare partner. Of je nu industrieel, esthetisch, of specifiek maatwerk nodig hebt, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op via (06) 53 70 93 47 of stuur een e-mail naar ronald@boonbeton.nl om jouw betonplaten te bestellen. Bij Boon Beton streven we ernaar om jouw project tot een succes te maken, met hoogwaardige betonplaten die aan al jouw verwachtingen voldoen. Betonplaten kopen was nog nooit zo eenvoudig en betrouwbaar!

Extra informatie

Gewicht 658 kg
Afmetingen 200 × 100 × 14 cm
Kleur

grijs

Afwerking

glad

Toelaatbare aslast

20 ton

Wapening

gewapend

Eenheid

stuks

Verwerking

d.m.v. vacuümklem

Soort

industrieplaat